Több éves Kamion szerviz tapasztalat

Kamionok és pótkocsik javítására specializálódott szakértőink szaktudása garancia arra, hogy bármilyen hibát meg tudnak javítani.

Jól felszerelt Kamion szervizautó

Kamion szerviz autónk minden szükséges szerszámmal és alkatrésszel fel van szerelve ahhoz, hogy járművét azonnal az út mellett meg tudjuk javítani.

Szállítás

0-24 órában képesek vagyunk feldolgozni Ügyfeleink megrendeléseit, a délután 5 óráig beérkező kéréseket másnap reggel tudja kézbesíteni futárunk, amennyiben azonnali kiszállításra van igénye keresse értékesítő kollégánkat!

Garancia

Alkatrészeinkre 12 hónap jótállást vállalunk, garanciális probléma esetén azonnal vizsgáljuk a problémát központi raktárunkban és Ügyfeleink részére a legkedvezőbb módon bírálunk el egy esetleges problémát.

Technikai háttér

Azon Ügyfeleink számára akik saját szervizükben szeretnék szakszerűen beépíteni alkatrészeinket igényelhetnek gyártói specifikációkat, műszaki rajzokat, robbantott ábrát, kollégáink műszaki felkészültsége 100%-os és azonnali segítséget tudnak nyújtani.

Biztonság

Tisztában vagyunk vele, hogy vásárlóink többsége számára az alkatrészek ára a fő meghatározó tényező. Mi fő tényezőként azt tartjuk, hogy az általunk értékesített alkatrész, biztonságos, hosszú távú működést eredményezzen a lehető legjobb áron, egy problémával egyszer kelljen csak foglalkozni.